Federació d'Entitats d'Assistència a la Tercera Edat

2a Jornada de Reconeixement al Voluntariat

El dia 20 de setembre de 2018, hem organitzat la 2a Jornada de Reconeixement del Voluntariat, en l’auditori de la Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel de Tortosa. Amb l’assistència de prop de 100 persones.

La primera part va estar dedicada a donar la benvinguda als participants a càrrec de la Sra. Montserrat Falguera, Presidenta de FEATE i del Mn. Víctor Cardona, President del Patronat de la Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel. Donant pas a la conferència institucional del Sr. Bernat Valls, Director d’Acció Cívica i Comunitària, i de la Sra. Rosa Anna Fatsini, Directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l’Ebre.

La segona part de la Jornada va estar dedicada a la ponència El voluntariat: Un compromís de tothom, a càrrec de la Sra. Annabel Mateos, Treballadora social de la Fundació Santa Susanna. Tot seguit es varen projectar els vídeos de la tasca diària dels voluntaris/es dels nostres centres, passant després a l’activitat dinàmica, a càrrec de la Sra. Gemma Castellón, Educadora social de la Fundació Santa Susanna.

A l’hora del dinar la Residència Diocesana d’Ancians Sant Miquel Arcàngel va convidar als presents a una magnífica paella en les instal·lacions del seu centre.

Com a cloenda varem visitar la residència i els jardins.