Federació d'Entitats d'Assistència a la Tercera Edat

Premis literaris

I MOSTRA LITERÀRIA FEATE FUNDACIÓ PRIVADA I BENÈFICA ASSÍS

20 de juny de 2013 – Sant Quirze del Vallès

El proppassat 20 de juny, la Fundació privada i benèfica Assís de Sant Quirze del Vallès, va acollir l’acte de lliurament de premis de la I Mostra Literària FEATE, que en aquesta primera edició s’ha centrat en esbrinar com els treballadors/es de les nostres institucions voldrien que fos la residència que els aculli quan en tinguin necessitat.

Durant l’acte es va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de l’ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Excma. Sra. Montserrat Mundi, i del comunicador i presentador de TV3 Roger de Gràcia que ens va submergir en un viatge d’anècdotes que feien palès com a través de la seva professió havia après a gaudir de la comunicació amb persones grans.

La tarda va estar amenitzada pel grup musical Karavann Quartet, que ens van oferir una selecció de música swing, jazz i bossa nova.

El lliurament de premis va anar càrrec del Sr. Roger de Gràcia que va fer gal·la de la seva habilitat comunicadora, empatitzant amb tots els participants.

En l’àmbit d’audiovisual el treball guanyador va recaure en l’obra MAX realitzada i presentada per Rosa Albiol Martínez de la residència Casa Pairal Fundació Privada.

En l’apartat de treball literari, el treball guanyador va ser per “Somni” presentat per Anna Pineda, de la Fundació Santa Susanna de Caldes de Montbui.

Per finalitzar l’acte, i en el magnífic entorn natural que ofereix la Fundació Assís, els participants van fer la tradicional fotografia de grup i després van degustar unes magnífiques coques, cava i refrescos.