Federació d'Entitats d'Assistència a la Tercera Edat

Reconeixement del voluntariat

I JORNADA DE RECONEIXEMENT DEL VOLUNTARIAT DE FEATE FUNDACIÓ SANTA SUSANNA

Lloc: Fundació Santa Susana de Caldes de Montbui
Data: 26 de juny de 2014

El dia 26 de juny, Coincidint amb l’Any Europeu del Voluntariat hem organitzat la 1a Jornada de Reconeixement del Voluntariat, en l’auditori i jardins de la Fundació Santa Susanna de Caldes de Montbui. Amb l’assistència de 110 persones.

La primera part va estar dedicada als parlaments dels representants de l’Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana del voluntariat, amb la Sra.Glòria Meler, directora del programa de participació i associacionisme de l’ajuntament de Barcelona, el Sr. Marc Viñas, subdirector general de cooperació social i voluntariat del departament de Benestar Social i Família i la Sra. Magdalena Blasco, vocal de la gent gran de la Federació Catalana del Voluntariat Social.

Tot seguit es varen projectar els vídeos de la tasca diària dels voluntaris/as dels nostres centres, passant després a l’activitat dinàmica amb la Sra. Maria Conxa de Recerca Personal, acompanyada de la seva xerrada sobre “els valors del voluntariat”. Com a cloenda varem gaudir, en els jardins de la Fundació Santa Susanna, de l’animació musical i de la degustació de coca i cava.