Federació d'Entitats d'Assistència a la Tercera Edat

JORNADA AIXÍ ENTENEM L’ATENCIÓ DE LES PERSONES AMB DEMÈNCIA

El proppassat dia 24 de gener FEATE i ALZHEIMER CATALUNYA vàrem presentar al Palau Macaya el document “AIXÍ ENTENEM L’ATENCIÓ A LES PERSONES AMB DEMÈNCIA. 12 aprenentatges transformadors!”

Aquest article, recull del fruït del treball dut a terme durant dos anys per 9 entitats pertanyents a la Federació FEATE, ha estat realitzat per l’Elena Fernández Gamarra, psicòloga i consultora en desenvolupament d’organitzacions i per Josep Vila i Miravent, psicòleg, terapeuta familiar i coach sistèmic, ambdós vinculats a Alzheimer Catalunya Fundació.

A la presentació hi va assistir nombrós públic i va comptar amb la presència de representants de la Generalitat de Catalunya, la Síndica de Greuges de la ciutat de Barcelona, de l’empresa Mémora que ha prestat el seu suport per dur a terme l’edició del treball, i de representants i membres d’entitats del tercer sector del nostre país.

La valoració que fem d’aquesta jornada és molt positiva perquè, tal i com vàrem expressar en la presentació, representa en alguns aspectes la culminació d’un treball iniciat fa dos anys però encara més important ens impulsa a continuar aprofundint en evidenciar els valors que donen força a les nostres entitats, sempre en benefici de les persones objecte de la nostra atenció.

Us deixem amb un recull fotogràfic de la jornada i us recordem que si voleu descarregar-vos el article podeu fer-ho a través de la pàgina web de les dues entitats: www.alzheimercatalunya.org // www.feate.org